Meille töihin

Rekrytoimme säännöllisesti uusia työntekijöitä eri puolille Suomea. Meillä työntekijät mm. jakavat yrityksemme arvot ja ovat sitoutuneita toimintamme tavoitteisiin. Lue, mitä Taru Furu kertoo suunnittelijan työstään Perustavalla ja mitä pari asentajaamme kertovat Perustavasta työpaikkana. Voit myös tutustua kattaviin henkilöstöetuihimme.

Alla näe avoimet työpaikkamme. Halutessasi voit jättää meille myös avoimen hakemuksen tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

AVOIMET TYÖPAIKAT
26.2.2020
Tämä voi olla sinun paikkasi, jos olet järjestelmällinen, hyvä organisoimaan sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot joilla saat työkaverisi onnistumaan työssään.
25.2.2020
Jos kuvien luku luonnistuu, pystyt hoitamaan itsenäisesti työmaan aikataulutuksen ja ulkona tehtävä urakkatyö sujuu säällä kuin säällä, saatat olla etsimämme henkilö.

Ihan rimpulat eivät pärjää, mutta tekijät tarttuvat!


Kerro itsestäsi, otamme yhteyttä!

Pakollinen
Pakollinen

"Poikani pääsi Perustavalle kesätöihin. Taisi olla vuosi 2008. Tuli kotiin ensimmäisen päivän jälkeen, nukahti sohvalle. Herättelin siinä tovin verran, toisti unissaan: Plus miinus puoli milliä on toleranssi yläpinnassa. Herättyään kertoi oppineensa tasolaserin käytön.”

Nissislassi, Hollola