Meille töihin

Rekrytoimme säännöllisesti uusia työntekijöitä eri puolille Suomea. Meillä työntekijät mm. jakavat yrityksemme arvot ja ovat sitoutuneita toimintamme tavoitteisiin. Lue, mitä Taru Furu kertoo suunnittelijan työstään Perustavalla ja mitä pari asentajaamme kertovat Perustavasta työpaikkana. Voit myös tutustua kattaviin henkilöstöetuihimme.

Alla näe avoimet työpaikkamme. Halutessasi voit jättää meille myös avoimen hakemuksen tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

AVOIMET TYÖPAIKAT
11.12.2019
Etsitkö kaverisi kanssa töitä? Hakekaa meille. Mäntsälän toimipisteessä on töitä reippaalle porukalle.
05.12.2019
Palkkaamme ahkeria ja työtä pelkäämättömiä asentajia Espooseen Jos kuvien luku luonnistuu ja ulkona tehtävä urakkatyö sujuu joka säällä, saatat olla etsimämme henkilö.
21.11.2019
Haemme Perustavan kasvavaan joukkoon rakennesuunnittelijoita. Työskentelupaikkakuntasi voi olla jokin seuraavista: Espoo, Turku, Tampere, Vantaa ja Mäntsälä.

Ihan rimpulat eivät pärjää, mutta tekijät tarttuvat!


Kerro itsestäsi, otamme yhteyttä!

Pakollinen
Pakollinen

"Poikani pääsi Perustavalle kesätöihin. Taisi olla vuosi 2008. Tuli kotiin ensimmäisen päivän jälkeen, nukahti sohvalle. Herättelin siinä tovin verran, toisti unissaan: Plus miinus puoli milliä on toleranssi yläpinnassa. Herättyään kertoi oppineensa tasolaserin käytön.”

Nissislassi, Hollola