PERUSTAVA - Suomen suurin perustusurakoitsija

 

Perustava on Suomen suurin paikalla valettavien betoniperustusten urakoitsija. Vuonna 2007 alkunsa saanut yritys työllistää jo lähes 200 rakennusalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotehtaat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.  


Palveluihimme kuuluvat perustukset niin autokatoksiin, omakotitaloihin, hoivakoteihin kuin kerrostaloihinkin sekä kellarit, väestönsuojat, tukimuurit ja betonirungot. 

Kokonaispalvelumme koostuu optimoidusta suunnittelusta ja ammattitaitoisesta toteutuksesta, johon on mahdollista sisällyttää pohjatutkimukset, maarakennustyöt, paalutus, ontelolaatat ja lattiavalut. 

Perustavan toimitukseen sisältyy vakiona perustussuunnittelu, tarvittaessa myös päärakennesuunnittelu sekä mahdolliset työmaa- ja virastokäynnit. Myös paalutus sekä ontelolaatat asennettuina ja saumavalettuina sisältyvät tarvittaessa toimitukseen. 

 


Onnistunut hanke on yhdessä tekemistä ja luottamukseen perustuvaa kumppanuutta.


 

Tutustu palveluihimme tarkemmin tästä.

Perustava lukuina

  • Perustettu 2007

  • Liikevaihto 30,4 milj.

  • Henkilöstömäärä noin 160

  • Perustuksia vuodessa noin 3000 kpl

Missio

Rakennamme ja kehitämme kestäviä tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin sekä hyödynnämme uusia teknlogioita ja rakennusmateriaaleja ennakkoluulottomasti. Otamme huomioon myös ympäristön hyvinvoinnin toiminnassamme.

Visio

Välitämme aidosti työkavereista ja yhteistyökumppaneista sekä pyrimme toimimaan niin, että olemme rakennusalan halutuin kumppani.

Muut tavoitteet

  • Tavoitteemme on olla vuonna 2022 Suomen paras rakennusalan työpaikka.

  • Liikevaihtomme on tuolloin 60 M€ ja tulos 6 %