Kutsu aamubrunssille 27.9.2019 klo 7.30!

Hyvä rakennusalan ammattilainen!

Tule maistuvalle aamubrunssille ja keskustelemaan kanssamme rakentamiseen ja remontointiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Samalla pääset tutustumaan elämykselliseen ja digitaalisuuteen perustuvaan uuden ajan keittiömyymälään.
 

Aika: PE 27.9. klo 7.30–10.00 (voit tulla sinulle sopivimpaan aikaan)
Paikka: Keittiömaailma Tammisto, Tammiston kauppatie 18, 01510 Vantaa
Ilmoittautuminen: MA 23.9. mennessä

Tervetuloa ja ota työkaverisikin mukaan!

 

Ilmoittaudu tästä

 

Asiantuntijat paikalla


Perustava on Suomen suurin betoniperustusten suunnittelija ja urakoitsija. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotehtaat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen. Palveluihimme kuuluvat perustukset niin pientaloihin, hoivakoteihin kuin kerrostaloihinkin sekä väestönsuojat, tukimuurit, kellarit ja betonirungot omalta elementtitehtaalta Lammilta.

www.perustava.fi

Heatco on LVI-tekninen tukkukauppa ja korkealaatuinen toimija, joka haastaa alaa toimintatavoillaan. Olemme mukana asiakkaan hankkeessa heti suunnitteluvaiheessa - kattaen järjestelmän koko elinkaaren. Meiltä asiakas saa kaiken saman katon alta.

www.heatco.fi

Keittiömaailma on keittiö-, kylpyhuone - ja säilytyskalusteiden erikoisliike, josta saat Suomen johtavan keittiökalusteiden valmistajan, Novart Oy:n, A la Carte - ja Petra-keittiöiden mallistot täydentävine oheistuotteineen. Yritysmyyntimme palvelee vahvalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella rakennusliikkeitä, rakennuttajia, talotehtaita ja linjasaneerauskohteita.

www.keittiomaailma.fi

ProMart on rakentamisen työväline ja tarviketoimittaja. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisilla, sähköisillä ja logistisilla palvelumalleilla. Haluamme olla paikan päällä ratkaisemassa asiakkaan toiminnassa eteen tulevia haasteita.

www.promart.fi