YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

UUTINEN

Kyrsiikö korona? Tee vastaisku ja ala rakentaa!


Suomi on sekaisin, mutta ei onneksi kokonaan! Eikä menekään, jos sinä ja minä pysymme tolkkuina.
 

Korona- ja lomautusuutisten tiimellyksessä on saattanut mieleesi hiipiä epäilys, että kannattaisiko sittenkin vielä viivyttää seuraavan rakennusprojektin aloitusta? Tai kenties suosiolla perua se kokonaan ja odottaa parempia aikoja?

Olen miettinyt Perustavalla työkaverien kanssa, että miten tässä käy. Tulimme nopeasti siihen tulokseen, että me ainakin omalta osaltamme pidämme nyt hommat liikkeessä. Kun nyt painetaan perustavanlaatuisesti töitä, niin tästä kriisistä kyllä selvitään!

Koronaviruksesta ja tähtien asennosta huolimatta me on päivittäin suunniteltu ja startattu uusia rakennushankkeita asiakkaiden kanssa ympäri Suomen.

Nyt kannattaa olla rohkea ja rakentaa. Rakennusalan ammattilaisena tiedät, että huolella rakennetut kiinteistöt säilyttävät arvonsa ja kestävät sukupolvelta toiselle. Ne ylläpitävät elämää ja lisäävät hyvinvointia - toisin kuin tuo viheliäinen koronavirus. Rakentamalla uutta pidämme yhteiskunnan rattaat pyörimässä, yhdessä.

Miksi sinun kannattaisi valita Perustava kumppaniksi seuraavaan rakennushankkeeseesi?

Meillä on perustus- ja betonihommista jo yli 12 000 hankkeen kokemus. Siksi tiedämme, miten ne kannattaa tehdä. Järkevillä perustusratkaisuilla voidaan säästää kustannuksissa merkittävästi. Saat meistä parhaan hyödyn jos pääsemme mukaan kuvioon jo hankkeen alkuvaiheessa. Silloin voimme miettiä rakenteet kerralla kuntoon jo suunnittelupöydällä. Meillä perustussuunnittelu sisältyy aina toimitukseen.

Luotettavan kotimaisen kumppanin kanssa rakennushankkeen läpivienti on alusta asti sujuvaa. Urakkarajat ovat selkeät ja hanke pysyy aikataulussa kun jokainen keskittyy omaan ydinosaamiseensa.

Tiesitkö muuten, että voimme hoitaa myös kohteen päärakennesuunnittelijan tehtävät?

Nyt kannattaa ottaa yhteyttä! Tein sen sinulle helpoksi. Vastaa tähän sähköpostiin tai jätä yhteydenottopyyntö tältä sivustolta meidän myyntiimme. Myyjä on henkilökohtaisesti sinuun yhteydessä ja pääset hankkeessasi eteenpäin!

Koronaviruksen aiheuttamien varotoimien vuoksi palvelemme sinua sujuvasti myös etänä. Viemme hanketta eteenpäin ja tarvittaessa käymme kanssasi tontillakin. Muistetaan vaan pitää se koronakepin mittainen turvaväli…

Jos sinulla on mikä tahansa iso tai pieni hanke alkamassa tai edes suunnitteilla sellainen, niin älä epäröi ottaa yhteyttä! Nopeimmille jaetaan kevätkesän parhaat toimitusajat!


Jätä yhteydenottopyyntö täältä >>

 

Perustavin terveisin

Markku Nenonen

 

P.S. Perustusten lisäksi saat meiltä nykyään myös geopalvelut eli pohjatutkimukset ja pohjarakennesuunnittelut. Palvelu on saatavilla Seinäjoki-Jyväskylä -akselin eteläpuolella. Eikä siinä vielä kaikki: Lahdesta Helsinkiin toimitamme yhdestä luukusta yhdellä hinnalla ja yksillä vastuilla koko paketin eli suunnittelut, maarakennustyöt sekä perustukset!

P.P.S. Lammilainen tytäryhtiömme Perustava Elementti Oy toimittaa korkealaatuisia betonielementtejä sekä betonirunkoja ja toimitiloja eri käyttötarkoituksiin. 

Tutustu meidän palveluihin täältä >>

Blogin uusimmat

07.5.2024
Vuonna 2022 asetimme Perustavalla yhdeksi tavoitteeksi asiakastyytyväisyyden jatkuvan parantamisen.…
13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…