NIMITYSUUTINEN

Pekka Linnanmäki projektipäälliköksi Perustavalle

Perustava Elementti Oy on nimittänyt Pekka Linnanmäen toimitilaliiketoiminnan projektipäälliköksi 2.5.2022 alkaen. Pekan vastuualueelle kuuluvat niin toimitilakohteiden myynti kuin projektien toteutus. Pekka on työskennellyt rakennusalalla vuodesta 2005 lähtien, viimeksi Tekova Oy:n tuotantojohtajana.

Perustava-konserniin kuuluva Perustava Elementti Oy toimittaa rakentaville asiakkaille betonielementtejä sekä betonirunkoisia halleja ja toimitiloja. Vuonna 2018 Perustavalle saatiin yrityskaupan myötä betonista toimitilaosaamista silloisen Lammin Asennustaidon kautta. Toimitilaliiketoiminta on jatkunut edelleen vahvana ja toimitamme edelleen erilaisia toimitilaratkaisuja suunniteltuna, valmistettuna ja valmiiksi asennettuna.

Perustavan betonirunko on erittäin paloturvallinen ja kustannustehokas rakenne, joka mahdollistaa mm. korkeat sisätilat ja siltanosturit. Uusissa hankkeissa hoidamme toimitilakohteiden suunnittelun asiakaslähtöisesti aina arkkitehtikuvia ja rakennessuunnittelua myöten. Perustava kykenee toimittamaan toimitilakohteet perustuksista alkaen kokonaistoimituksena, jolla saadaan investoinnille paras mahdollinen takaisinmaksu.


"Saamme Pekan nimityksen myötä Perustavalle vahvaa toimitilaosaamista sekä rakennusalan kokemusta. Olemme toimineet toimitilojen rakentamisen parissa jo vuodesta 1994 ja tällä nimityksellä vahvistamme edelleen kyvykkyyttämme toimittaa asiakkaillemme toimitilakohteet jatkossakin."


 

Lisätiedot:

Sampo Jäntti
liiketoimintajohtaja
Perustava Elementti Oy
040 830 7944

Pekka Linnanmäki
projektipäällikkö
Perustava Elementti Oy
040 753 2558

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

20.9.2022
Perustavan osasto löytyy numerolla 6h90. Tervetuloa mukaan kansainvälisiin rakennus- ja…
15.9.2022
15.9.2007 Orimattilassa perustettu rakennusalan yhtiö juhlisti omaa viisitoista vuotta kestänyttä…
09.9.2022
Perustava-konsernin toimitusjohtaja Markku Nenonen jää 1.10.2022 alkaen perhevapaalle. Kuuden…
02.9.2022
Esittelemme avajaisissa toimintaamme sekä uusia toimitiloja Tampereella. Tervetuloa verkostoitumaan…
22.8.2022
Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä voitti perjantaina 22.8.2022 EM-hopeaa uudella Suomen ennätyksellä…
02.8.2022
Perustava saa oman nimikkoareenan Kuhmoisten Haukkasaloon. Yleisölle avoimia avajaisia vietetään…