NIMITYSUUTINEN

Pekka Linnanmäki projektipäälliköksi Perustavalle

Perustava Elementti Oy on nimittänyt Pekka Linnanmäen toimitilaliiketoiminnan projektipäälliköksi 2.5.2022 alkaen. Pekan vastuualueelle kuuluvat niin toimitilakohteiden myynti kuin projektien toteutus. Pekka on työskennellyt rakennusalalla vuodesta 2005 lähtien, viimeksi Tekova Oy:n tuotantojohtajana.

Perustava-konserniin kuuluva Perustava Elementti Oy toimittaa rakentaville asiakkaille betonielementtejä sekä betonirunkoisia halleja ja toimitiloja. Vuonna 2018 Perustavalle saatiin yrityskaupan myötä betonista toimitilaosaamista silloisen Lammin Asennustaidon kautta. Toimitilaliiketoiminta on jatkunut edelleen vahvana ja toimitamme edelleen erilaisia toimitilaratkaisuja suunniteltuna, valmistettuna ja valmiiksi asennettuna.

Perustavan betonirunko on erittäin paloturvallinen ja kustannustehokas rakenne, joka mahdollistaa mm. korkeat sisätilat ja siltanosturit. Uusissa hankkeissa hoidamme toimitilakohteiden suunnittelun asiakaslähtöisesti aina arkkitehtikuvia ja rakennessuunnittelua myöten. Perustava kykenee toimittamaan toimitilakohteet perustuksista alkaen kokonaistoimituksena, jolla saadaan investoinnille paras mahdollinen takaisinmaksu.


"Saamme Pekan nimityksen myötä Perustavalle vahvaa toimitilaosaamista sekä rakennusalan kokemusta. Olemme toimineet toimitilojen rakentamisen parissa jo vuodesta 1994 ja tällä nimityksellä vahvistamme edelleen kyvykkyyttämme toimittaa asiakkaillemme toimitilakohteet jatkossakin."


 

Lisätiedot:

Sampo Jäntti
liiketoimintajohtaja
Perustava Elementti Oy
040 830 7944

Pekka Linnanmäki
projektipäällikkö
Perustava Elementti Oy
040 753 2558

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

05.5.2023
Perustava tarjoaa maaperätutkimuksia tavallista edullisemmalla hinnalla uusille asuinalueille. Käytä…
17.4.2023
Perustava järjestää kumppanien kanssa maksuttoman rakentajaillan pk-seudun pientalorakentajille.…
12.4.2023
Perustava toteutti vuonna 2022 yli 5000 perustusta ympäri Suomen. Nyt me haluamme nähdä miten…
27.3.2023
Tervetuloa maksuttomaan Rakentajan asiantuntijailtaan 20.4.2023. Tilaisuus järjestetään Kirkkonummen…
01.3.2023
Perustava uudistaa 1.3.2023 alkaen omaa organisaatiomallia. Projektipäällikkö hoitaa tulevaisuudessa…
30.1.2023
Perustava ottaa vastuun rakentamisen vaikeimmasta osuudesta. Huolehdimme kiinteään hintaan, että…