NIMITYSUUTINEN

Pekka Linnanmäki projektipäälliköksi Perustavalle

Perustava Elementti Oy on nimittänyt Pekka Linnanmäen toimitilaliiketoiminnan projektipäälliköksi 2.5.2022 alkaen. Pekan vastuualueelle kuuluvat niin toimitilakohteiden myynti kuin projektien toteutus. Pekka on työskennellyt rakennusalalla vuodesta 2005 lähtien, viimeksi Tekova Oy:n tuotantojohtajana.

Perustava-konserniin kuuluva Perustava Elementti Oy toimittaa rakentaville asiakkaille betonielementtejä sekä betonirunkoisia halleja ja toimitiloja. Vuonna 2018 Perustavalle saatiin yrityskaupan myötä betonista toimitilaosaamista silloisen Lammin Asennustaidon kautta. Toimitilaliiketoiminta on jatkunut edelleen vahvana ja toimitamme edelleen erilaisia toimitilaratkaisuja suunniteltuna, valmistettuna ja valmiiksi asennettuna.

Perustavan betonirunko on erittäin paloturvallinen ja kustannustehokas rakenne, joka mahdollistaa mm. korkeat sisätilat ja siltanosturit. Uusissa hankkeissa hoidamme toimitilakohteiden suunnittelun asiakaslähtöisesti aina arkkitehtikuvia ja rakennessuunnittelua myöten. Perustava kykenee toimittamaan toimitilakohteet perustuksista alkaen kokonaistoimituksena, jolla saadaan investoinnille paras mahdollinen takaisinmaksu.


"Saamme Pekan nimityksen myötä Perustavalle vahvaa toimitilaosaamista sekä rakennusalan kokemusta. Olemme toimineet toimitilojen rakentamisen parissa jo vuodesta 1994 ja tällä nimityksellä vahvistamme edelleen kyvykkyyttämme toimittaa asiakkaillemme toimitilakohteet jatkossakin."


 

Lisätiedot:

Sampo Jäntti
liiketoimintajohtaja
Perustava Elementti Oy
040 830 7944

Pekka Linnanmäki
projektipäällikkö
Perustava Elementti Oy
040 753 2558

PERUSTAVA

Perustava on luotettava pohja- ja perustusurakoitsija. Palveluihimme kuuluvat perustukset pien- ja kerrostaloihin, hoivarakennuksiin sekä eri kokoisiin toimitiloihin. Etelä-Suomen alueella toteutamme myös maatyöt osana perustustoimitusta.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustusten ja -runkojen lisäksi  saat Perustavalta rakennushankkeeseesi maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme myös väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.

Tällä hetkellä Perustava työllistää yli 400 rakennusalan ammattilaista.

Lisätietoja halleista ja toimitiloista

Katso täältä >>

Palvelut

Palvelut ammattilaisille >>

Uusimmat uutiset

24.1.2023
Sievitalo alkaa myymään Perustava Nollakorko-kokonaispalvelua osana MuuttovalmisPlus-talopakettia…
19.1.2023
Perustavan tarjouskampanja koskee vuoden 2022 vuokratontteja, joiden haku päättyi 13.9.2022.…
10.1.2023
Helmikuusta alkaen Perustavan osastot löytyvät taas isojen kaupunkien rakennusmessuilta. Tervetuloa…
04.1.2023
Perustavan rakentajan vinkit-blogi on suosittu rakentamisesta haaveilevien keskuudessa. Tässä…
18.10.2022
Haukkasalon venetsialaisia vietettiin lauantaina 24. syyskuuta erityisen juhlavissa merkeissä. Uusi…
10.10.2022
Perustava esittelee omalla osastolla 9.11 uutta Perustava Nollakorko -kokonaispalvelua. Perustavan…