YRITYS |  NOLLAKORKO  | yhteys |  PYYDÄ TARJOUS |  ​​SOKKELI-SAMI

TEE TYÖTÄ, JOKA KANNATTAA!

Haemme Perustavan kasvavaan joukkoon myyjää Joensuuhun

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä rentohenkisen ja mukavan työyhteisön Suomen suurimmalla perustusurakoitsijalla.

Oletko tavoitteellinen rakennusalan konkari vai nälkäinen tulevaisuuden lupaus?


Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet halutuin kumppani sekä asiakkaillemme että työkavereillesi. Haluat menestyä myynnissä ja olet tavoitteellinen ja itseohjautuva sekä asioihin nopeasti tarttuva. Meillä tehdään töitä pilke silmäkulmassa ja töissä saa olla myös mukavaa, joten huumoritajuinen asenne itseen ja elämään lasketaan myös eduksi hakijalle.

Kanssasi työskentelevät yksikön päällikkö, myyjät, suunnittelijat, työnjohtajat ja asentajat. Arvostamme sinussa ahkeraa asennetta, halua kehittyä työssä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Jos haluat työskennellä mielenkiintoisten rakennushankkeiden parissa, tämä voi olla juuri sinun paikkasi.

Tarjoamme innostavan päivätyön, kannustavan palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä ihmisläheisen työyhteisön, jossa on mahdollista itsensä kehittäminen. 

Liity osaksi Perustavan tarinaa ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään.


Hakuaika päättyy 30.4.2020 (Jatkoimme hakuaikaa).

Lähetä hakemus
 

Lisätietoja

Jani Tuppurainen
Yksikön päällikkö
p. 040 640 4200
jani.tuppurainen@perustava.fi

 

PERUSTAVA on Suomen suurin betoniperustusten suunnittelija ja urakoitsija. Yritys on perustettu vuonna 2007 Orimattilassa ja 12 vuoden aikana toiminta on laajentunut koko koko Suomen alueelle.

Perustava työllistää tällä hetkellä yli 200 rakennusalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotehtaat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.  

Palveluihimme kuuluvat perustukset niin pientaloihin, hoivakoteihin kuin kerrostaloihinkin sekä väestönsuojat, tukimuurit, kellarit ja betonirungot omalta elementtitehtaalta Lammilta. 

Lue lisää täältä.

Eikö ollut ihan itsellesi sopiva työpaikka, mutta jotakuta toista voisi kiinnostaa? Jaa ja vinkkaa!

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen.