Haemme Perustavan Jyväskylän toimipisteeseen 

Yksikön päällikköä


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä rentohenkisen ja mukavan työyhteisön Suomen suurimmalla perustusurakoitsijalla.

 

Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet halutuin kumppani sekä asiakkaillemme että työkavereillesi. Vastaat yksikkösi myynnistä, suunnittelusta, asennuksesta sekä toiminnan tuloksesta. Haluat menestyä työssäsi ja olet tavoitteellinen ja itseohjautuva sekä asioihin nopeasti tarttuva. Henkilöstön innostaminen, motivointi ja onnistumisen edellytysten parantaminen ovat avaintehtäviäsi. 

Kanssasi työskentelevät liiketoimintajohtaja, myyjät, suunnittelijat ja asentajat. Arvostamme sinussa ahkeraa asennetta, halua kehittyä työssä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Jos haluat työskennellä mielenkiintoisten rakennushankkeiden parissa, tämä voi olla juuri sinun paikkasi.

Tarjoamme innostavan päivätyön, kannustavan palkan ja hyvät työsuhde-edut.

 

Hakuaika päättyy 1.11.2019.
 

Lähetä hakemus

 

Lisätietoja

Tuomas Toivonen
p. 040 725 9888
tuomas.toivonen@perustava.fi

 

PERUSTAVA on Suomen suurin betoniperustusten suunnittelija ja urakoitsija. Yritys on perustettu vuonna 2007 Orimattilassa ja 12 vuoden aikana toiminta on laajentunut koko koko Suomen alueelle. 

Perustava työllistää tällä hetkellä yli 200 rakennusalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotehtaat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.  

Palveluihimme kuuluvat perustukset niin pientaloihin, hoivakoteihin kuin kerrostaloihinkin sekä väestönsuojat, tukimuurit, kellarit ja betonirungot omalta elementtitehtaalta Lammilta. 

Lue lisää täältä.

Eikö ollut ihan itsellesi sopiva työpaikka, mutta jotakuta toista voisi kiinnostaa? Jaa ja vinkkaa!

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen.