Perustavan videot


Johtajana toimiminen ja strateginen johtaminen: Johtamisen erikoisammattitutkinnon alku Perustavalla

Perustavan operatiivinen johtoryhmä aloitti elokuussa 2020 Gustavelundissa johtamisen erikoisammattitutkinnon (JYEAT) suorittamisen. Työnantajan tarjoaman koulutuksen järjestäjäksi valikoitui koulutuskeskus Salpaus. 1,5 vuoden mittainen opintokokonaisuus tulee sisältämään viisi lähipäivää ja nnsimmäisen aiheena oli strateginen johtaminen ja johtajana toimiminen Perustavalla.

 


TYHY päivä Padasjoella | Päijänne–Ilves vaellusreitti tutuksi sähkömaastopyörillä feat. Edventures


Vietimme Perustava Elementin toimiston porukan TYHY-päivää Padasjoella Päijänteen rannalla. Aloitimme päivän Perustavan strategian läpikäynnillä ja arvoista keskustelemalla. Iltapäivällä lähdimme Edventuresin sähköpyörillä Päijänne–Ilves reitille. Sähköpyöräily osoittautui varsin mukavaksi yhteistekemiseksi, kuten videolta voi nopeasti päätellä.


Kulissien takana – rekryvideoiden kuvauspäivä Mäntsälässä

Videoilla esiintyminen ei ole usein ihan helppoa. Eikä kaikki mene kerralla purkkiin. Perustavalaatuiseen tyyliin kaikki kuitenkin julkaistaan – ennemmin tai myöhemmin. Katso tästä, miten sujui keväisen sateinen rekryvideoiden kuvauspäivä Mäntsälässä.


Perustava päivä Vierumäellä 14.2.2020

Historian ensimmäinen Perustava-päivä vietettiin Vierumäen urheiluopistolla. Päivän aikana tutustuttiin työkavereihin, keskusteltiin menestystekijöistä ja kuunneltiin päivän pääesiintyjän Jukka Jalosen puhe aiheesta ”menestyvän joukkueen tuntomerkit”. Päivän lopuksi koettiin Pommijätkien toteuttama perustavalaatuinen anturalaatikon räjäytys.


Millaista on Perustavan asennustyö?

Työntekijät äänessä: millaista on asentajan työ, pääseekö siinä palkoille? Millainen on perustavan työyhteisö, uskaltaako sinne hakea töihin?


Minkälainen on perustavalainen?

Katso video niin kuulet sen ja paljon muutakin. Meillä ei pipo kiristä päätä.


Perustavan myyjät äänessä: Millaista on myyjän työ?

Perustavan myynnin vahvuuksiin kuuluu tekninen asiantuntemus ja suuren volyymin kautta saatu käytännön tieto. "Myyjillämme on hyvä teknisen puolen osaaminen eli käsitys perustusten suunnittelusta ja asennuksesta, jolloin myyjät osaavat todella auttaa asiakasta oikeanlaisen tuotteen valinnassa", Perustavan toimitusjohtaja Markku Nenonen kertoo.


Tekemisen paloa, yrittämisen rohkeutta sekä uskallusta uuteen – kämmäämisen uhallakin*

Mitä ovat hyvän työyhteisön tunnusmerkit? Se on monen tekijän summa, mutta hyvä yhteishenki, rohkeus yrittää ja kyky innovoida vievät pitkälle – ja uskallus ajoittain myös kämmätä.*


Millaista on Perustavan suunnittelijan työ?

Suunnittelijan työ on monipuolista ja suunniteltavat kohteet hyvin erilaisia. Kokemuksen karttuessa työn vaativuus lisääntyy. 


Tilaa Perustavan Youtube kanava - ja katso videoita lisää täältä!

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>