Haemme Perustavan kasvavaan joukkoon CADS-suunnittelun hallitsevia 

Rakennesuunnittelijoita


Oletko sinä kokenut ja aloitekykyinen rakennesuunnittelun ammattilainen?


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (RI AMK/RI/DI) ja työkokemusta erilaisten rakennuskohteiden rakennesuunnittelusta. Alkuvaiheessa työ on pienempien kohteiden perustussuunnittelua, mutta kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi myös suurempien betonielementtikohteiden suunnitteluun. 

Turun ja Mäntsälän toimipisteissä kanssasi työskentelee yksikönpäällikkö, myyjät, työnjohtaja ja asentajat. Aluksi työnkuvasi räätälöidään aiemman työkokemuksesi ja osaamisesi perusteella. 

Arvostamme sinussa kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, ahkeraa asennetta työntekoon sekä halua kehittyä työssäsi. Kokemus eri mitoitus- ja laskentaohjelmista sekä FISE-pätevyys katsotaan eduksi. Jos haluat olla mukana mielenkiintoisissa hankkeissa Suomen suurimmalla perustusurakoitsijalla, tämä voi olla juuri sinun paikkasi.

Tarjoamme innostavan kokoaikatyön joustavin työajoin, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Liity osaksi Perustavan tarinaa ja lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään.


Hakuaika päättyy 13.12.2019.
 

Lähetä hakemus

 

Lisätietoja tehtävästä:

Kai Kulmalahti
p. 044 792 6994
kai.kulmalahti@perustava.fi

 

PERUSTAVA on Suomen suurin betoniperustusten suunnittelija ja urakoitsija. Yritys on perustettu vuonna 2007 Orimattilassa ja 12 vuoden aikana toiminta on laajentunut koko koko Suomen alueelle.

Perustava työllistää tällä hetkellä yli 200 rakennusalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotehtaat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.  

Palveluihimme kuuluvat perustukset niin pientaloihin, hoivakoteihin kuin kerrostaloihinkin sekä väestönsuojat, tukimuurit, kellarit ja betonirungot omalta elementtitehtaalta Lammilta. 

Eikö ollut ihan itsellesi sopiva työpaikka, mutta jotakuta toista voisi kiinnostaa? Jaa ja vinkkaa!

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen.