Palvelut ammattilaisille

Palvelemme ammattilaisia perinteisten pientaloperustusten ohella  alue-, hoiva- ja projektirakentamiskohteissa kumppanuusperiaatteella.


Perustavan myyjillä on vuosien ja useiden tuhansien perustuskohteiden kokemus. Erikoistuminen kapealle alalle on hionut myyjistämme alan asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaan projektin alkuun tarvittaessa jopa tontin valinnasta alkaen. 

Palveluvalikoima:

Referenssejä

Tyytyväinen asiakas on vahvan ja huolellisesti tehdyn perustuksen ohella tärkein tavoitteemme kaikilla työmailla.

Lue alta ammattirakentajien kokemuksia yhteistyöstä Perustavan kanssa. 

Kiiruna Talot Oy

Pentti sutinen, myyntijohtaja

Pentti Sutinen kehuu hinta-laatusuhteen olevan Perustavalla kohdallaan. 

"Olemme saaneet hyvää palvelua ja kokeneet Perustavan meille tärkeäksi yhteistyökumppaniksi. Olemme tehneet yhdessä kehitystyötä suunnitellen erilaisia perustusratkaisuja niin paalutettaviin kohteisiin kuin kantavillekin maille. Pääasiassa kyse on ollut pienistä, mutta tärkeistä detaljeista."

Perustava tekee Kiiruna Taloilla töitä myös asiakasrajapinnassa. Sutinen kertoo sen olevan suuri apu. 

"Perustavan työnjohto on yhteydessä meidän asiakkaaseen siinä vaiheessa, kun maansiirtotyöt on käynnissä. He sovittelevat asiakkaan kanssa perustusaikataulut yksiin. Avoin politiikka asiakkaan suhteen mahdollistaa sen, ettei kaiken informaation tarvitse kulkea meidän kautta."

Onnistuneet rekrytoinnin Perustavan menestyksen taustalla

"Henkilökohtaiset suhteet vaikuttavat tietenkin aina kaikkeen, mutta olen saanut Perustavalta aina huippuluokan palvelua."

Menestyvän yrityksen taustalla on Sutisen arvion mukaan onnistuneet rekrytoinnit. 

"Perustavalla on saatu oikeita työntekijöitä oikeisiin ruutuihin."

"Perustavalla on saatu oikeita työntekijöitä oikeisiin ruutuihin."

pentti sutinen, myyntijohtaja

Design-Talo Oy

kai aatsinki, vastaava rakennuspäällikkö

"Toimitamme Perustavan toiminta-alueelle noin 500 taloa vuodessa. Yhteistyö Perustavan kanssa on kestänyt yhdeksän vuoden ajan eli karkeasti arvioiden he ovat tehneet meille noin 4 000 talon perustukset", kertoo Design-Talon vastaava rakennuspäällikkö Kai Aatsinki.

Design-Talot on Perustavan suurin yksittäinen asiakas. Aatsinki kuvailee yritysten välistä suhdetta tärkeäksi, mutta tärkeilemättömäksi.

"Heillä on ollut alusta asti asiakaslähtöinen konsepti. Perustava on positiivinen kumppani, ajatusmaailmaltaan meille oikea kaveri."

Laaja yhteistyö mahdollistaa tuotekehitystyön hyötyjä molemmille osapuolille.

"Esimerkiksi kellarisuunnittelu on tullut Perustavalle meidän tarpeen myötä. Meidän kautta syntyy kehitystyön kannattavuuden mahdollistava volyymi."

Joustavuus, aikataulutus ja reklamaatioiden hoito – tärkeimmät kriteerit täyttyvät

"Talokauppa on haavoittuva ala. Yhteistyökumppaneilta vaaditaan paitsi sitoutumista aikatauluihin, myös joustoa niissä. Kuluttajabisnes perustuu pitkälti suositteluihin, siksi on tärkeää, että yhteistyökumppanitkin hoitavat työnsä ajallaan."

Design-Talolle Perustava näyttäytyy laatufirmana.

"He panostavat työturvallisuuteen ja pitävät omista työntekijöistä hyvän huolen. Tuote on hyvä, laadullisista asioista tarvitsee keskustella hyvin harvoin. Ja mikäli keskusteltavaa on tullut, reklamaatiot on hoidettu Perustavan toimesta nopeasti kuntoon."

"He panostavat työturvallisuuteen ja pitävät omista työntekijöistä hyvän huolen. Tuote on hyvä, laadullisista asioista tarvitsee keskustella hyvin harvoin. Ja mikäli keskusteltavaa on tullut, reklamaatiot on hoidettu Perustavan toimesta nopeasti kuntoon."​​​​​

Kai aatsinki, vastaava rakennuspäällikkö

Rakennusliike Libelli Oy

Petri Noponen, toimitusjohtaja

Rakennusliike Libelli Oy on erikoistunut urakointi- ja rakentamispalveluihin. Libelli pystyttää Kannustalojen talopaketteja avaimet käteen -periaatteella. Perustusten erikoisosaamista tilataan Perustavalta. 

”Meidän olisi mahdollista rakentaa perustukset itse, mutta arvostamme erikoisosaamiseen keskittymistä. Se näkyy korkeana laatuna rakennuksen kaikissa osissa. Meidän paras osaamisalueemme on puurakentaminen, joten keskitymme itse siihen. 

Ammattirakentajana arvostamme korkean laadun lisäksi helppoutta yhteistyökumppanin kanssa toimimisessa. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua ja haluamme myös saada sitä. Perustavan kanssa voimme luottaa siihen, että homma hoituu alusta loppuun saakka helposti. Paras ja tärkein asia yhteistyössämme on se, että perustukset ilmestyvät tontille ajallaan.”

"Perustavan kanssa voimme luottaa siihen, että homma hoituu alusta loppuun saakka helposti. Paras ja tärkein asia yhteistyössämme on se, että perustukset ilmestyvät tontille ajallaan.”

Petri Noponen, toimitusjohtaja

Talokolmikko Oy

Ilkka Rainio, toimitusjohtaja

Talokolmikko Oy on yli 10 vuotta pääkaupunkiseudulla toiminut rakennusyritys ja CityCube-kaupunkiasuntojen kehittäjä.

”CityCube-brändimme tavoitteena on rakentaa korkealaatuisia, hyvin varusteltuja ja kohtuuhintaisia pienasuntoja kaupunkiin. Laatuvaatimuksemme ovat todella korkeat. Yksi syy yhteistyöhön Perustavan kanssa on se, että sillä on todella mittatarkat perustukset, jotka onnistuvat tontille kuin tontille. Meille on tärkeää myös se, että sovitut asiat hoidetaan, ja jos suunnitelmiin tulee muutoksia, niihin suhtaudutaan joustavasti. 

Perustava on hoitanut sujuvasti myös lennossa tehdyt muutokset. Työmaan aikana saadut kustannussäästöt ovat näkyneet myös meidän laskussamme. Suosittelen Perustavaa ehdottomasti!”

"Perustava on hoitanut sujuvasti myös lennossa tehdyt muutokset. Työmaan aikana saadut kustannussäästöt ovat näkyneet myös meidän laskussamme. Suosittelen Perustavaa ehdottomasti!”

ILKKA RAINIO, TALOKOLMIKKO OY

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meidän myyntiin tai pyydä tarjous tästä.