TIEDOTE

URC:n liiketoiminta Perustavalle

Suomen suurin paikalla valettavia betoniperustuksia urakoiva orimattilalainen Perustava Oy ostaa Espoossa, Joensuussa sekä Seinäjoella toimivan suunnittelutoimisto Uudenmaan Rakennus-Center Oy, URC:n perustus- ja päärakennesuunnittelun liiketoiminnan. URC:n työntekijät siirtyvät aiempi omistaja-yrittäjä Antti Niinikoski mukaan lukien Perustava Oy:n palvelukseen 1.9.2017 alkaen.

- URC:n ja Perustavan välinen yhteistyö on ollut erittäin tiivistä jo lähes kahdeksan vuoden ajan. Kustannusoptimoidusta, tuotantomenetelmät ja rakentamisolosuhteet huomioivasta perustusten rakennesuunnittelusta on kehittynyt vuosien saatossa yhä tärkeämpi osa itse perustustoimitusta, joten tämä voidaan ajatella luonnollisena jatkumona jo tehdylle kehitystyölle. Palvelemme jatkossa asiakkaitamme yhdessä entistäkin kokonaisvaltaisemmin ja paremmin. Asiakas siinä voittaa eniten
kun suunnittelu on kytketty urakointiin, toteaa Perustava Oy:n toimitusjohtaja Markku Nenonen.

- Erityisesti pientalorakentamisen toimialalla johtavien suunnittelu- ja toteutusorganisaatioiden aito yhdistyminen on valtava voimavara ja antaa meille mahdollisuudet keskittyä suunnitteluprosessien kehittämiseen ja laadukkaiden rakennesuunnitelmien tuottamiseen kaikille rakentaville asiakkaille. Perustavan vahva brandi ja kymmenen vuoden kasvutarina ovat vakuuttaneet tuhannet asiakkaat ja myös meidät, sanoo 20 vuotta rakennesuunnittelijana toiminut Antti Niinikoski, joka aloittaa nyt Perustava Oy:n suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaavana teknisenä johtajana.

Perustava Oy:n toiminta on valtakunnallista. Yhtiön liikevaihto vuoden 2016 lopussa päättyneellä tilikaudella oli 17,4 miljoona euroa ja kuluvana vuonnakin kasvu on ollut yli 40 % luokkaa. Yhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 121 henkilöä, joista kymmenkunta suunnittelijoina.

Lisätietoja:

Markku Nenonen p. 044 361 2499 tai markku.nenonen@perustava.fi
Antti Niinikoski p. 040 523 5984 tai antti.niinikoski@perustava.fi

 

Uusimmat uutiset

13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…
14.6.2023
Uusi sarja jatkaa suositun Äkäslompolo-sarjan jalanjäljissä. Sarjan päähenkilönä toimii asentajamme…