NIMITYS

Valtteri Karjula siirtyy hallituksesta
operatiiviseen toimintaan


Betoniperustusten ja -elementtien kasvuyhtiö Perustava on nimittänyt konsernin uudeksi markkinointipäälliköksi BBA Valtteri Karjulan, 30. Karjula siirtyy Perustavan operatiiviseen toimintaan yhtiön hallituksesta ja aloittaa tehtävässään heti pääsiäisen jälkeen. Samalla hän jättää sekä hallituspaikan että oman nykyisen päivätyönsä Baronalla.
 

Aiemmin työurallaan Karjula on työskennellyt henkilöstöpalvelualalla. Baronalla hän ehti toimia monissa eri markkinoinnin tehtävissä, joista viimeisimpänä myynnin ja kaupan toimialan markkinointivastuu. Paluu Perustavan arkeen ei ole uusi juttu, sillä Karjulalla on hallituspaikan lisäksi aiempaa kokemusta myyntityöstä yhtiössä vuosilta 2014-2015.

”Koin, että minulla on nyt enemmän annettavaa Perustavan operatiivisella puolella. Halusin tarttua tarjottuun tilaisuuteen, jonka tarkoituksena on tukea Perustavan aktiivista myyntityötä ja sitä kautta laadukkaampaa asiakaskokemusta. Hyppään rohkeasti rakennusalan edelläkävijän matkaan, jossa ymmärretään myös digitalisaation merkitys liiketoiminnassa. Tätä kehittämistyötä pääsen tekemään omien vahvuuksieni kautta, Perustavan arvoihin nojaten. Ennen kaikkea minua puhuttelee Perustavan arvoista ihmisläheisyys."

Karjula on tullut tunnetuksi markkinoinnin alalla aktiivisena somepersoonana sekä taitavana sisällöntuottajana. Hänet on valittu mm. sosiaalisen myynnin kärkinimeksi Suomessa. Lisäksi Otavamedia mainitsi hänet taannoin seurattavien sisältö-ja vaikuttajamarkkinoinnin listalla.

"Pystymme tällä rekrytoinnilla vahvistamaan asemiamme halutuimpana kumppanina. On mahtava saada Valtterin kaltainen digiosaaja tukemaan meidän myyntiä ja sitä kautta kasvutavoitteita. Maailma digitalisoituu vauhdilla ja haluamme olla sen hyödyntämisessä edelläkävijä rakennusalalla", päättää Perustavan toimitusjohtaja Markku Nenonen.
 

Lisätiedot:

Markku Nenonen, toimitusjohtaja
p. 044 361 2499

Valtteri Karjula, markkinointipäällikkö
p. 044 026 5166

Uusimmat uutiset

13.3.2024
Perustavan toimitusjohtaja Sampo Jäntti vieraili Rakennetaan yhdessä ry:n podcastissa. Kuuntele…
20.10.2023
Rakennustyöt alkavat välittömästi ja projekti valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
04.9.2023
Perustava Oy ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet Äänekoskelle rakennettavan Metsä Woodin Kerto…
28.8.2023
Orimattilan kaupunki järjestää tonttipäivän Virenojalla tiistaina 5.9.2023 klo 16-19. Perustava on…
26.6.2023
Perustava-konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 22.6.2023…
14.6.2023
Uusi sarja jatkaa suositun Äkäslompolo-sarjan jalanjäljissä. Sarjan päähenkilönä toimii asentajamme…