Blogi

Tilaa meidän uutiskirje tästä.

17.7.2019
Asuntomessualueen kohde numero 3 ”Talo Aito” on rakennettu Perustavan tekemien perustusten päälle yhdentoista muun Asuntomessukohteen tavoin. Kokonaisuus koostuu kolmesta rakennuksesta. Asuinrakennuksen lisäksi tontilla on erillinen saunarakennus ja autotalli.
11.7.2019
"Minulla on henkilökohtainen suhde Perustavaan monen vuoden takaa. Vuonna 2007 olin toisen talovalmistajan leivissä, kun Perustavan nelikko eli Markku, Lare, Tumppi ja Jussi tulivat neuvottelemaan ensimmäisestä vuosisopimuksestaan silloiselle työnantajalleni", Kiiruna Talojen myyntijohtaja Pentti Sutinen kertoo.
02.7.2019
"Toimitamme Perustavan toiminta-alueelle noin 500 taloa vuodessa. Yhteistyö Perustavan kanssa on kestänyt yhdeksän vuoden ajan eli karkeasti arvioiden he ovat tehneet meille noin 4 000 talon perustukset", kertoo Design-Talonvastaava rakennuspäällikkö Kai Aatsinki.
24.6.2019
Rauman Tuomoniemessä omakotitalotyömaalla perustusten valumuotit rakentuvat vauhdilla. Asentajat Petteri Hietanummi ja Jere Väärälä ovat juuri palanneet kolmen viikon kesälomilta takasin töihin. Molempien miesten taustat ovat rakennusalalla. Sekä Petterin, että Jeren kokemuksen mukaan talonrakentajan koulutuksella Perustavalle oli helppo sopeutua.