Blogi

Tilaa meidän uutiskirje tästä.

18.9.2019
Dohan MM-kisoihin valmistautuva kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä päivittää kesän kilpailukuulumisia korekanpaikanleiriltä Sierra Nevadasta. Kesä on urheilijan kertoman mukaan mennyt harjoitteluiden suhteen hyvin. Koko kesän treenit on tehty pitäen silmällä lähestyviä MM-kisoja. 
18.9.2019
Tulipalojen sammuttelua ja aikataulujen sovittelua – päivä Perustavan työnjohtajan matkassa Pääsin seuraamaan Kai Kulmalahden työpäivää syyskuisena maanantaina. Työpäivä alkoi kuudelta, sisälsi neljä työmaakäyntiä, vajaa 250 kilometriä ajoa, kymmeniä puheluita ja yhden liian suuren annoksen grilliruokaa. 
17.7.2019
Pitkä taival on ammunnan saralla kuljettu – reilut 30 vuotta. Noin 12 vuoden ikäisenä aloitin metsästyksen puolelta ja sieltä hiljalleen valuin ampumaradalle. Ammunta oli silloin harrastus, radalla käytiin ehkä kerta tai kaksi viikossa, riippuen miten vanhemmat kerkesivät maatilan töiltään kuljettamaan. 
17.7.2019
Asuntomessualueen kohde numero 3 ”Talo Aito” on rakennettu Perustavan tekemien perustusten päälle yhdentoista muun Asuntomessukohteen tavoin. Kokonaisuus koostuu kolmesta rakennuksesta. Asuinrakennuksen lisäksi tontilla on erillinen saunarakennus ja autotalli.
11.7.2019
"Minulla on henkilökohtainen suhde Perustavaan monen vuoden takaa. Vuonna 2007 olin toisen talovalmistajan leivissä, kun Perustavan nelikko eli Markku, Lare, Tumppi ja Jussi tulivat neuvottelemaan ensimmäisestä vuosisopimuksestaan silloiselle työnantajalleni", Kiiruna Talojen myyntijohtaja Pentti Sutinen kertoo.
02.7.2019
"Toimitamme Perustavan toiminta-alueelle noin 500 taloa vuodessa. Yhteistyö Perustavan kanssa on kestänyt yhdeksän vuoden ajan eli karkeasti arvioiden he ovat tehneet meille noin 4 000 talon perustukset", kertoo Design-Talonvastaava rakennuspäällikkö Kai Aatsinki.