HYVIN SUUNNITELTU - HELPOKSI TEHTY

Perustavan toimitukseen sisältyy vakiona perustussuunnittelu, tarvittaessa päärakennesuunnittelijana toimiminen sekä mahdolliset työmaatarkastukset. Palvelumme ydin on optimoitu suunnittelu ja ammattitaitoinen toteutus, jossa asiakas voittaa. Paalutus sekä ontelolaatat asennettuina ja saumavalettuina sisältyvät tarvittaessa toimitukseemme. Pohjatutkimukset, maarakennustyöt ja lattiavalut on myös mahdollista sisällyttää toimitukseen.

Perustus on kriittisen tärkeä osa rakennusta. Siksi se suunnitellaan aina huolellisesti tontin maaperä ja rakennuksen asettamat vaatimukset huomioiden. Ammattitaitoinen, vakiorakenteita hyödyntävä suunnittelu tuo rakentajalle merkittäviä kustannussäästöjä, laadusta tinkimättä. Esimerkiksi hyvin kantavalla maapohjalla ei yleensä tarvita erillistä anturaa ja loivassa rinteessä taitavalla suunnittelulla selvitään järkevillä sokkelikorkeuksilla. Löydämme ratkaisun myös vaativampiin runkorakenteisiin.

Alla esitellään muutamia yleisimpiä tuotteitamme ja niiden teknisiä tietoja. Asiantuntevat myyjämme auttavat Teitä valitsemaan hankkeeseenne soveltuvat tuotteet ja yhdistämään niistä kustannustehokkaan kokonaisuuden: asennettuna ja yhdellä kiinteällä urakkahinnalla. Tutustu, vakuutu ja tilaa!

Huom! Perustavan raudoitteilla on Inpectan myöntämä kansallinen FI-sertifikaatti. 

FI-sertifikaatin voit ladata tästä. (37,5 KB)

Tästä linkistä voit ladata kaikkien muidenkin materiaalien tuotesertifikaatit (CE, FI) ja suoritustasoilmoitukset (DoP): 

Sertifikaatit ja suoritustasoilmoitukset (20,6 MB)

 

”Aamukaffetta hörpiin sokuripala huulten välis, ku betoniauto sovitteli ittiänsä viäreeselle tontille. Epäälin vielä eilispäivänä - ihan äänehen - notta tulooko torella naapurin tuvan kiviljalaka kolomes päiväs valamihiksi? Löin vetua toisen naapurin ukoon kans kaharesta heittomotista koivuklapeja. Hehe, ihan täs jo orottelen ensimmääsiä kylymiä, jotta pääsöö takkaa lämmittämähän...”

 
 

LATIKAN TAAVI, JALASJÄRVI

 

Bisnode Suomen Vahvimmat Tutustu esitteeseemme AAA