REFERENSSIT

Perustava urakoi vuosittain pitkälle kolmatta tuhatta perustusta ympäri Suomea. Erinomainen työn jälki, nopeat ja luotettavat toimitukset sekä järkevä kokonaiskustannus ovat lisänneet edelleen vahvan valusokkelin suosiota. Kasvusta huolimatta tinkimätön laatu on ykkösjuttumme jokaisessa kohteessa! Siksi toivomme kentältä aktiivista palautetta kaikesta toiminnastamme. Palautetta voit antaa meille henkilökohtaisesti, asiakaspalvelumme, sosiaalisen median tai palautesivun kautta.

Panostamme ammattitaitoisten asentajiemme koulutukseen ja osaamiseen jatkuvasti. Olemme viime vuosina erikoistuneet perinteisten pientaloperustusten ohella yhä vahvemmin alue-, hoiva- ja projektirakentamiskohteiden menestyksekkääseen toteuttamiseen kumppanuusperiaatteella. Olemme kehittäneet toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja myös haastavien tonttiolosuhteiden perustamiseen. Näistä esimerkkejä ovat paaluperustukset, loivan rinteen ratkaisut, kellarit tai vaikkapa väestönsuojien perustukset. Nautimme haasteista ja erityisesti niiden selättämisestä.

Monipuolisesta tuotekehityksestä huolimatta perusideamme on edelleen sama: huolella suunniteltu betonista valettu kivijalka. Ohessa on kuvia matkan varrelta.

 

 

”Ajelin tuolla ihka uudella asuinalueella. Se on haastava rinne rakentaa - ainakin monet sanovat. Kiinnosti vähän, mitenkäpä tekevät kaivuutyöt ja perustukset. Kaukaa katsoin yhtä tonttia, että onpa siellä kaareva kaunistus... Jarrutin kohdalla ja huomasin Perustavan kyltin, jolloin sen tajusin: on ne vaan tekijöitä! Betonisokkeli rinteessä porrastaen ja vielä pinta kaaressa, oijoijoi!”

 
 

Kaltevan Teemu, Mäkelänrinne

 

Bisnode Suomen Vahvimmat Tutustu esitteeseemme AAA