Tutustu

Tältä sivulta löydät vinkit omakotitalon rakentajalle.

#
11.5.2020 klo 16.12
Maaperätutkimuksessa tutkitaan maaperän rakennetta. Tutkimuksen tavoitteena on saada selville maaperän rakenne, kantavuus sekä pohjaveden taso. Pohjatutkimus eli maaperätutkimus on koko rakennusprojektin tärkeimpiä osa-alueita. Se määrittää, millaiset perustukset tontille tarvitaan ja millaisen talon tontille voi rakentaa.
#
29.4.2020 klo 12.27
Omakotitalon rakentaminen ei olekaan mikään ihan pieni projekti. Onnistuakseen se vaatii suunnittelua, huolellisuutta ja asiaan paneutumista. Tässä muutama yleinen virhe, joita kannattaa välttää, jotta onnistut oman kodin rakentamisessa.
#
24.4.2020 klo 12.10
Tässä oppaassa on Perustavan myyntipäällikön Hannu Kalliokosken vinkit siitä, mistä perustusten hinta koostuu ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota perustusten kilpailuttamisessa.
#
17.4.2020 klo 17.46

Blogi

#
Suomi on sekaisin, mutta ei onneksi kokonaan! Eikä menekään, jos sinä ja minä pysymme tolkkuina. Korona- ja lomautusuutisten tiimellyksessä on saattanut mieleesi hiipiä epäilys, että kannattaisiko sittenkin vielä viivyttää seuraavan rakennusprojektin aloitusta? Tai kenties suosiolla perua se kokonaan ja odottaa parempia aikoja?
#
#
Vietimme koko Perustavan yhteistä Perustava-päivää ystävänpäivänä 14.2.2020 Vierumäellä. Päivän pääesiintyjä oli Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen, joka puhui menestyvän tiimin rakentamisesta.
#
Perustavan sponsoroimana loikkaava Kristiina Mäkelä kommentoi kulunutta kautta poikkeukselliseksi. ”Koska MM-kisat oli vasta lokakuussa, olen treenien suhteen tällä hetkellä aikataulullisesti myöhemmässä ajankohdassa kuin ennen. Dohasta palattuani pidin kahden viikon lepojakson, jonka jälkeen treenasin kuukauden verran Suomessa.”
#
Minun kausi huipentui maailmancupin finaaliin, johon pääsi viime ja tämän kauden rankingin perusteella 18 parasta ampujaa. Kisapaikkana oli mahtavat puitteet ainakin lämpönsä puolesta antava Al Ain Arabiemiraateissa.