Referenssit

Lue kokemuksia Perustavasta asiakastarinoiden muodossa.

14.6.2019
Rakennusliike Libelli Oy on erikoistunut urakointi- ja rakentamispalveluihin. Libelli pystyttää Kannustalojen talopaketteja avaimet käteen -periaatteella. Perustusten erikoisosaamista tilataan Perustavalta.
14.6.2019
Cubesta on yli 10 vuotta pääkaupunkiseudulla toiminut rakennusyritys ja CityCube-kaupunkiasuntojen kehittäjä.
14.6.2019
"Toimitamme Perustavan toiminta-alueelle noin 500 taloa vuodessa. Yhteistyö Perustavan kanssa on kestänyt yhdeksän vuoden ajan eli karkeasti arvioiden he ovat tehneet meille noin 4 000 talon perustukset", kertoo DEN Groupiin kuuluvan Designtalon vastaava rakennuspäällikkö Kai Aatsinki.
14.6.2019
"Minulla on henkilökohtainen suhde Perustavaan monen vuoden takaa. Vuonna 2007 olin toisen talovalmistajan leivissä, kun Perustavan nelikko eli Markku, Lare, Tumppi ja Jussi tulivat neuvottelemaan ensimmäisestä vuosisopimuksestaan silloiselle työnantajalleni", Kiiruna Talojen myyntijohtaja Pentti Sutinen kertoo.  
14.6.2019
Asuntomessualueen kohde numero 3 ”Talo Aito” on rakennettu Perustavan tekemien perustusten päälle yhdentoista muun Asuntomessukohteen tavoin. Kokonaisuus koostuu kolmesta rakennuksesta. Asuinrakennuksen lisäksi tontilla on erillinen saunarakennus ja autotalli.
14.6.2019
Jääkiekkolija Iikka Kangasniemi rakennuttaa paritalon Vantaalle Perustavan vahvojen valusokkeleiden päälle.

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>