Referenssit

Lue kokemuksia Perustavasta asiakastarinoiden muodossa.

#
27.7.2020
Siklatilat tilasivat Perustavalta betonielementit Järvenpäähän nousevaan 5-kerroksiseen kerrostaloon. Toimitukseen kuuluivat mm. parvekelaatat, parvekkeen kattoelementit, massiivilaattaelementit, seinäelementit ja väliseinäelementit.
#
27.7.2020
Kastellin EasyIN –asumiskonsepti mahdollistaa kaupungin läheisyyden ja pientaloasumisen. Rakenteilla oleva Asunto Oy Espoon Myskimalva on hyvä esimerkki siitä.
#
14.7.2020
Jääkiekkolija Iikka Kangasniemi rakennuttaa paritalon Vantaalle Perustavan vahvojen valusokkeleiden päälle.
#
06.7.2020
Espoon Henttaalle on nousemassa omakotitalo, joka kantaa nimeä Villa Sahera. Rakennuttaja Henri Haho kertoo kohteen olevan Suomen dokumentoiduin pientalotyömaa ja se on määrä valmistua maaliskuussa 2021. Perustavan tekemien perustusten päälle Villa Sahera saa talopaketin Kannustalolta. 
#
14.10.2019
Rakennusliike Libelli Oy on erikoistunut urakointi- ja rakentamispalveluihin. Libelli pystyttää Kannustalojen talopaketteja avaimet käteen -periaatteella. Perustusten erikoisosaamista tilataan Perustavalta.
#
14.9.2019
"Toimitamme Perustavan toiminta-alueelle noin 500 taloa vuodessa. Yhteistyö Perustavan kanssa on kestänyt yhdeksän vuoden ajan eli karkeasti arvioiden he ovat tehneet meille noin 4 000 talon perustukset", kertoo DEN Groupiin kuuluvan Designtalon vastaava rakennuspäällikkö Kai Aatsinki.

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>