Referenssit

Lue kokemuksia Perustavasta asiakastarinoiden muodossa.

#
20.10.2020
Hujaset rakentavat Helsinkiin 2-kerroksista omakotitaloa. Perustava on hoitanut Hujasen hankkeeseen kaiken, mitä on tullut talon alle – maatöistä ja puiden kaadosta perustuksiin.
#
27.7.2020
Siklatilat tilasivat Perustavalta betonielementit Järvenpäähän nousevaan 5-kerroksiseen kerrostaloon. Toimitukseen kuuluivat mm. parvekelaatat, parvekkeen kattoelementit, massiivilaattaelementit, seinäelementit ja väliseinäelementit.
#
27.7.2020
Kastellin EasyIN –asumiskonsepti mahdollistaa kaupungin läheisyyden ja pientaloasumisen. Rakenteilla oleva Asunto Oy Espoon Myskimalva on hyvä esimerkki siitä.
#
27.7.2020
Helsingin Viikinmäen korkeimmalle kohdalle on nousemassa parhaillaan viiden asunnon pientalohanke​​​​​​​. Yksityiset rakentajat rakennuttavat Ecoste Oy:lta tilattuna tontille kaksi paritaloa sekä yhden erillistalon. Perustava pääsi mukaan tekemään Viikinlehdon kaikkien asuntojen perustukset.
#
14.7.2020
Jääkiekkolija Iikka Kangasniemi rakennuttaa paritalon Vantaalle Perustavan vahvojen valusokkeleiden päälle.
#
06.7.2020
Espoon Henttaalle on nousemassa omakotitalo, joka kantaa nimeä Villa Sahera. Rakennuttaja Henri Haho kertoo kohteen olevan Suomen dokumentoiduin pientalotyömaa ja se on määrä valmistua maaliskuussa 2021. Perustavan tekemien perustusten päälle Villa Sahera saa talopaketin Kannustalolta. 

Tutustu palveluihimme

Ammattilaiset | Kotitaloudet


Kaikki yhteystiedot >>

Lähetä tarjouspyyntö >>