Suodata Kaikki Videot Tarinat Rakentaminen
helmi 3, 2016
LISÄNNYT Pietari Heikkila
 / 
Tarinat  Rakentaminen 

Rakentaja, pyydä tarjous - osallistut arvontaan!

Nyt on oikea aika pyytä tarjous. Keväälle on vielä vapaita toimitusaikoja, mutta jos mieli tekee muuttaa valmiiseen kotiin loppukesän aikana, niin nyt olisi se oikea hetki tehdä perustuskaupat. Jos olet omatoimirakentaja ja aikomuksena muuttaa jouluna uuteen kotiin, maatyöt pitää aloittaa jo huhtikuussa ja perustukset valaa toukokuussa. Toisinsanoen lupaprosessi kunnan rakennusvalvontaan kannattaa laittaa vireille heti.

Pyydä tarjous! Kaikki helmikuun aikana tarjouksen saaneet osallistuvat 200 €:n Holiday Clubin lahjakortin arvontaan! Voita arvonta ja vietä vielä rentouttava viikonloppu ennen rakennushankkeen alkua - tai sen aikana!

Takaisin

”Meille tuli sanailua puolison kanssa taloprojektimme perustustavasta: Muurattava harkko vaiko valettu betoni? Harkko slammattuna kuulema tuntuisi inhimillisemmältä. Laitoin kovan kovaa vasten ja sanoin ääni väristen: Petoniperustus. Purkivat sitten muotit pois, niin ensi kertaa elämässä läpättiin ylävitoset!”

 
 

HEIKKISMASA, NOKIA

 

Bisnode Suomen Vahvimmat Tutustu esitteeseemme AAA