Suodata Kaikki Videot Tarinat Rakentaminen
tammi 14, 2016
LISÄNNYT Pietari Heikkila
 / 
Tarinat  Rakentaminen 

Kevään rakennusmessut alkavat

Pian alkavat kevään rakennusaiheiset messut ympäri Suomea. Perustava ottaa osaa useisiin messuihin. Ne ovat tärkeitä tapahtumia, jossa asiakkailla on mahdollisuus tulla keskustelemaan perustustarpeista, pyytämään tarjousta ja tekemään kauppaa. Ensimmäiset messut ovat Vantaalla tammikuun viimeisenä viikonloppuna ja heti seuraavana viikonloppuna olemme Tampereella auttamassa pirkanmaalaisia rakentajia.

Messuilla olemme juuri Sinua varten.

Tule messuille ja kaupoille!

 

 

Takaisin

”Meille tuli sanailua puolison kanssa taloprojektimme perustustavasta: Muurattava harkko vaiko valettu betoni? Harkko slammattuna kuulema tuntuisi inhimillisemmältä. Laitoin kovan kovaa vasten ja sanoin ääni väristen: Petoniperustus. Purkivat sitten muotit pois, niin ensi kertaa elämässä läpättiin ylävitoset!”

 
 

HEIKKISMASA, NOKIA

 

Bisnode Suomen Vahvimmat Tutustu esitteeseemme AAA